Christina Liedberg

Change your cover photo
Andningspedagog
Change your cover photo
Diplomerad Andningspedagog. Välkommen till din andningssession!
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Christina
Sweden
0737136491
Liedberg
Sparreholm, Stockholm, Nyköping

Med hjälp av ditt andetag hittar du alltmer hem till dig själv. Du öppnar kroppen för en större och djupare andning. Reducerar stress och stärker immunförsvaret. Löser upp de lager av fysiska eller psykiska spänningar som kan stå i vägen för inre frid. Ökar medvetenheten om dig själv, den du är bortanför inprogrammerade föreställningar och bedömanden, och upptäcker nya möjligheter att förhålla dig till livet.

Som beteendevetare, andningspedagog, livscoach och dansledare tar jag emot dig i Sörmland eller i Stockholm, enskilt eller i grupp.

I över 20 års tid har jag utforskat olika redskap för ökad självkännedom och växande. 2011 tog jag steget från en lång tjänst inom Rikspolisstyrelsen och startade företaget VAVIVA, som står för Våga Vilja Välja - den väg som är rätt för dig.

Idag driver jag Vaviva Retreatcenter, på landet mitt i hjärtat av Sörmland, tillsammans med min man Johan. En plats att inspireras och växa på, hitta själfullt lugn och tanka ny energi. Hit är du välkommen på retreater, Bed & Being, coachingprogram eller enskild vägledning.

Välkommen att kontakta mig!