Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tyst Helgretreat – Lyssna till din inre röst

March 17 @ 5:00 pm - March 19 @ 5:00 pm

kr4100

Varmt välkommen till en helg på landet där vi stannar upp och stillar oss i tystnad. Vi tillåter oss att vända uppmärksamheten inåt och lyssnar in det som pågår inom oss. Tar kontakt med hjärtats röst, vårt varande bortanför inprogrammerade föreställningar, krav och måsten. Bjuder in stillhet och sinnesro.

När vi släpper taget kan vi öppna oss och bara ta emot det som kommer. I tillit att det vi behöver, det får vi. I den djupa kontakten med vårt inre kan vi hitta en trygghet och stabilitet, vilket är extra viktigt t.ex. när vi söker svar, står inför att göra ett val eller när omvärlden är i förändring. Den här retreaten ger dig utrymme att i lugn och ro titta närmare på de frågor som är aktuella för dig i ditt liv just nu.

 Det finns många vägar som leder oss in till vårt eget genuina varande. Under de här dagarna kommer vi framförallt att använda stillhet och tystnad. Vi behöver stilla oss och stanna upp för att kunna höra den inre rösten, vår inre kompass och vägvisare. Men vi vill även sätta igång en rörelse, som tar vår upplevelse djupare ner i den fysiska kroppen, skapar nya tankebanor och öppnar oss för flödet av livsenergi. Det gör vi med hjälp av vårt andetag och att vi låter kroppen röra sig. Att det sker på ett prestationslöst sätt bidrar till att vi behåller kontakten inåt och kan stanna kvar i medveten närvaro.

Helgen innehåller schemalagda gemensamma pass i kurssalen. Du deltar efter egna önskemål. Övrig tid finns gott om utrymme att meditera, vila på rummet, i salen eller hitta din oas ute i naturen. Utöva yoga eller promenera i skog och mark. Skriva om dina upplevelser eller låna en bok i vårt bibliotek. Sitta framför ett tänt ljus och höra tystnaden. Helgen är till bara för dig och du känner in vad du behöver i stunden. Retreaten är skärmfri.

Vi värnar om att skapa en lugn, varm och trygg atmosfär i den lilla gruppen. Alla får enkelrum. Är ni två som vill bo tillsammans finns även dubbelrum.
Under retreaten har du möjlighet att få enskild vägledning om du önskar. Ditt coachande samtal bokas då på plats till en kostnad av 800kr.

Datum: 17-19 mars 2023
Tid: fredag kl 17 till söndag kl 17
Pris: 4100 kr inkl helpension i enkelrum. Du serveras kärleksfullt tillagade vegetariska måltider. Frukt och te finns framme. Du bor i ett vackert personligt inrett rum. Disk och städ ingår.
Anmälan: till Christina Liedberg vaviva.nu@gmail.com samt inbetalning av kursavgiften. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Vid sjukdom med läkarintyg eller insjuknande i covid återbetalas kursavgiften förutom en administrationsavgift på 300 kr.

Details

Start:
March 17 @ 5:00 pm
End:
March 19 @ 5:00 pm
Cost:
kr4100
https://vaviva.nu

Organizer

Vaviva Christina Liedberg
Phone:
0737136491
Email:
vaviva.nu@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Vaviva Retreatcenter
Årdala
Sparreholm, 64991 Sweden
+ Google Map
Phone:
0737136491
View Venue Website