Loading Events

« All Events

Retreat i sommartid

July 3 @ 1:00 pm - July 8 @ 2:00 pm

Prioritera en vecka bara för dig i lugn, vacker och lantlig miljö. Njut av naturen och den friska luften. Avsätt egentid att landa i dig själv och lyssna in dina behov. Ta hand och kropp och själ i gemensamma friskvårdande pass och behandlingar. Få stöd och inspiration i enskild vägledning. Liten grupp med enkelrum till alla.

På hemtrevliga och mysiga Vaviva Retreatcenter bjuder vi in dig att landa här och nu. Du avsätter tid för ditt välmående med sköna rörelse-och mindfulnesspass, meditation, andning, behandlingar och egentid under några härliga sommardagar på landet. Du kan vila i tystnaden på rummet eller i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek och ta en lässtund i en skön fåtölj, promenera i den vackra naturen, ta en cykeltur (en lånecykel finns) eller besöka närbelägna Sigridslunds café och handelsbod (konsert 4 juli, se sigridslund.se). Badmöjligheter hittar du 5 km bort i sjön Båven med sitt klara vatten. Runt omkring i Sörmland finns även många gårdsbutiker och caféer att besöka och Nyköping, som är en härlig sommarstad, ligger på 3 mils avstånd, om du känner för att “turista”.

Vi som tar hand om dig under veckan är Christina Liedberg på Vaviva och Maria Björkman på Mindfulness-nu. Johan Sundberg på Vaviva kommer att serva dig med kärleksfullt tillagad mat. Servering och disk ingår under retreaten och städ efteråt.

Dagen börjar med ett skönt rörelsepass till musik, som leds av Christina. Vi väcker kroppen på ett inkännande och mjukt sätt och sätter igång energflödet. Efter en god frukost bjuder Maria in till olika mindfulness-övningar. Eftermiddagen är till för fria aktiviteter och då kan du boka en behandling om du önskar. Innan middagen samlas vi och mediterar tillsammans och på kvällen kan det bli ytterligare någon form av samkväm. Kanske mediterar vi vid elden, slappnar av till klangskålarnas välgörande vibrationer eller tar ett kvällsdopp. Programmet är inte hugget i sten utan vi följer flödet. Du deltar efter egna önskemål och behov.

Plats: Vaviva Retreatcenter
Datum och tid: Ankomst måndag 3 juli kl 13 med lunch, avresa lördag 8 juli kl 14 efter lunch
Pris: Aktiviteter 550kr/dag. Boende 950kr/dag ii enkelrum inkl helpension. Totalpris 7500kr.
Behandlingar: Välj mellan coachande samtal eller frigörande andning, healing och massage (Marias special). Alla enskilda pass 800kr. För mer info kontakta oss.
Boende: Enkelrum. Gemensam dusch/toa.
Anmälan: Du anmäler dig till vaviva.nu@gmail.com samt betalar anmälningsavgiften 1500kr efter att du fått bekräftat att det finns plats. Resterande avgift (6000kr) betalas före juli mot faktura.
Info: Christina vaviva.nu@gmail.com

Details

Start:
July 3 @ 1:00 pm
End:
July 8 @ 2:00 pm
http://vaviva.nu

Organizer

Vaviva Christina Liedberg
Phone:
0737136491
Email:
vaviva.nu@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Vaviva Retreatcenter
Årdala
Sparreholm, 64991 Sweden
+ Google Map
Phone:
0737136491
View Venue Website