Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Retreat i sommartid

July 6 @ 11:00 am - July 8 @ 4:00 pm

Prioritera några dagar bara för dig i lugn, vacker och lantlig miljö. Njut av naturen och den friska luften. Avsätt egentid att landa i dig själv och lyssna in dina behov. Ta hand och kropp & själ i gemensamma friskvårdande pass och behandlingar. Få stöd och inspiration i enskild vägledning. Liten grupp och enkelrum till alla. Vaviva i samarbete med Mindfulness-nu.

Varmt välkommen till tre dagar med både stillhet och rörelse, egen tid, valfria behandlingar eller coaching, vacker natur, vegetarisk mat i en lugn och harmonisk atmosfär mitt i den somriga sörmländska landsbygden.
På hemtrevliga och mysiga Vaviva Retreatcenter bjuder vi in dig att landa här och nu. Du avsätter tid för ditt välmående med sköna rörelse-och mindfulnesspass, meditation, andning, behandlingar och egentid under några härliga sommardagar på landet. Du kan vila i tystnaden på rummet, lyssna till vindens sus och fågelkvitter i trädgården, låna en bok i vårt bibliotek eller promenera i den vackra naturen. Badmöjligheter hittar du 5 km bort i sjön Båven med sitt klara vatten.

Vi som tar hand om dig under retreaten är Christina Liedberg på Vaviva och Maria Björkman på Mindfulness-nu. Johan Sundberg på Vaviva kommer att serva dig med kärleksfullt tillagad mat. Disk och städ ingår.

Dagen börjar med ett skönt rörelsepass till musik, som leds av Christina. Vi landar i andetaget, väcker kroppen på ett inkännande och mjukt sätt och sätter igång energflödet. Efter en god frukost bjuder Maria in till olika mindfulness-övningar. Eftermiddagen är till för fria aktiviteter och då kan du boka en behandling om du önskar. Innan middagen samlas vi och mediterar tillsammans och på kvällen kan det bli ytterligare någon form av samkväm. Kanske mediterar vi vid elden, slappnar av till klangskålarnas välgörande vibrationer eller tar ett kvällsdopp. Programmet är inte hugget i sten utan vi följer flödet. Och du känner in vad just du behöver i stunden.

Plats: Vaviva Retreatcenter
Datum och tid: Ankomst torsdag 6 juli kl 11, avresa lördag 8 juli kl 16
Pris: 4200kr i enkelrum inkl helpension. Gemensam dusch/toa.
Behandlingar: Välj mellan coachande samtal eller frigörande andning, healing och massage (Marias special). Alla enskilda pass 800kr. För mer info kontakta oss.
Anmälan: Du anmäler dig till Christina på vaviva.nu@gmail.com samt betalar kursavgiften på 4200kr, efter att du fått bekräftat att det finns plats. Därefter erhåller du ett kvitto. I kursavgiften ingår en anmälningsavgift på 500kr som inte betalas tillbaka om du avbokar. Du kan lämna över din plats till en vän om du skulle få förhinder.

Details

Start:
July 6 @ 11:00 am
End:
July 8 @ 4:00 pm
http://vaviva.nu

Organizer

Vaviva Christina Liedberg
Phone:
0737136491
Email:
vaviva.nu@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Vaviva Retreatcenter
Årdala
Sparreholm, 64991 Sweden
+ Google Map
Phone:
0737136491
View Venue Website