Välkommen till Frigörande Andning

Närmare 80 andningspedagoger erbjuder sina tjänster över hela Sverige. Klicka på länken ”Hitta pedagog” ovan! Hitta en andningspedagoger nära dig genom att i Sök skriva in en eller flera siffror i ditt postnummer.

Läs om Frigörande Andning. Det är en enkel andningsteknik som löser du upp spänningar. Du kan skapa dig ett inre rum av frid. Läs mer under ”Om frigörande andning” där det finns länkar om frigörande andning och litteraturtips.

Vill du själv berätta om vad frigörande andning har betytt för dig? Tveka då inte att klicka på ”Kontakta oss” och skicka in en berättelse med just din unika upplevelse.

Du kan naturligtvis även få veta mer ”Om föreningen” och ”Bli medlem” på nämnda länkar ovan.

Välkommen!

 

Anitas nya berättelse...

I mer än 15 år har jag haft ständig värk i mitt högra knä. Svårt att gå i trappor, inte kunnat cykla, fick vinkla benet under bilkörning. Att sitta på huk var nästan omöjligt och att stödja/ligga på knä var inte att tänka på.

Efter ett antal läkarbesök under åren fick jag så en remiss till magnetröntgen där man såg en liten defekt på menisken. Senare gjordes under narkos en titthålsundersökning som visade samma defekt plus lite förslitning. Enligt läkarna fanns det ingenting att göra utan detta fick jag lära mig att leva med. Ren nonchalans från läkarnas sida, anser jag och blev oerhört besviken på den ”fantastiska” svenska sjukvården.

Detta bl. a ledde till att jag började” läsa in mig ” på alternativmedicin och kroppens egen förmåga till läkning. Jag kontaktade Inge Gustavsson i Simrishamn eftersom jag varit hos honom tidigare och fått enastående resultat. Detta var den 15 oktober 2008.

Jag kom dit, vi pratade lite också lade jag mig på britsen. Inge hjälpte mig att slappna av – ställde några frågor – hjälpte mig komma ner i djupandning och efter en stund kom det bilder. Jag såg mig själv gå i solen längs en bred stig ner till stranden, en schimpans iklädd en blårutig hängselbyxa tog min hand och följde med – sedan satte han sig på stranden och jag gick ut och lade mig i vattnet – ett kristallklart vatten. Solen sken med starka strålar på min hud, det var ett fantastiskt ljust sken runt omkring mig och jag bara vá i stunden – flöt på vattnet i lugn och harmoni. Så fint!

Så kommer en annan bild upp – jag ser ett ånglok som kör med en fruktansvärd hastighet – hjulen rör sig snabbt. Efter en stund känner jag hur min kropp börjar röra sig – fortare och fortare – den rör sig på samma sätt som tåghjulen. Armar och ben håller samma mönsterrörelser: böjda och framåt.

Min kropp rör sig snabbare och snabbare, plötsligt hör jag min egen röst, ansträngd men kraftfull: ”Det onda skall ut – ut ur min kropp” och det kändes som ”något” kramade min kropp som man kramar ur en kaviartub – det kändes som slem kom ut ifrån halsen. Det var en äcklig känsla – fruktansvärd. Det är svårt att beskriva med ord. Så tog tröttheten över. Slut i kroppen. Reste mig och var pigg, otroligt. Körde tio mil hem efter andningen – när jag kommit halvvägs upptäckte jag att jag höll höger ben rakt och kände ingen smärta i knäet. ”Konstigt” men tänkte inte mer på det.

Idag, nio månader efter andningen kör jag bil obehindrat, sitter på huk – går i trappor – rör mig utan besvär och framförallt utan smärta i mitt knä. Det är underbart.

Jag förstår inte vad det är som händer under djupandningen och det behöver jag inte heller. Jag är bara så nöjd och glad att det hjälper mig.

Ett varmt tack till Inge Gustavsson och frigörande andning.

Ljusa tankar
Anita


 
Vill du delge vad frigörande andning har betytt för dig? Skicka ca ett halvt A4 till bebengt@netscape.net.