Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Marika Grankvist  
513.jpgBody & Breath, Hasselstigen 2
179 38 Solna

Tfn: 0736-54 80 53
Fax: 

Mobil: 0736-54 80 53
Epost: marikagrankvist@me.com
Hemsida: 

Diplomerad: Nej

Presentation:
Andning , såväl frigörande som medveten, är ett fantastisk redskap för att nå insikt om sig själv och på ett tryggt sätt släppa på kontrollen för att få kontakt med vår inre kunskap. Innerst inne vet vi ju vad vi behöver! Under flera års tid var jag en flitig utövare av frigörande andning tills jag kände att jag ville dela med mig av denna teknik till andra.

Min vision är att i mitt dagliga arbete ge människor möjlighet att utvecklas. För att kunna stödja andra i deras process behöver även jag arbeta med min egen utveckling. Detta är en ständigt pågående och rolig resa. Den har bl a annat fört mig in på bioenergetics (treårig utbildning), gestaltterapi, yogatraditionen (tvåårig utbildning), healing och andning.

Jag är bl a utbildad andningspedagog, diplomerad hatha yogalärare och Reiki Master (healing). Jag håller såväl privata sessioner som gruppandningar.

Välkommen!

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort