Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Annica Isaksson  
510.jpgSergeantvägen 11 B
632 36 Eskilstuna

Tfn: 070-388 58 06
Fax: 

Mobil: 070-388 58 06
Epost: annica.isaksson@telia.com
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Frigörande andning fungerar som ett redskap att öppna upp både kropp och sinne. Genom en enkel men kraftfull andningsteknik löser vi upp spänningar och blir mer medvetna om känslor och tankar som styr och hindrar oss från att leva helt och fullt. När kroppen inte längre behöver hålla tillbaka gamla känslor blir vi mer avslappnade och öppna för nya möjligheter.

Mitt intresse för personlig utveckling har fått mig att prova många metoder och jag har själv upplevt frigörande andning - denna enkla, kraftfulla och livsbejakande friskvårdsmetod - på ett väldigt positivt sätt. Andningen har hjälpt mig att lösa upp psykiska och fysiska blockeringar som hindrat mig i vardagen och bli mer medveten om mig själv och om vem jag är. 

Du kan komma som enskild klient eller gå i en mindre grupp om max 5 personer. En andningssession tar med inledande samtal, andning och vila/återkoppling ca 2 timmar. Kostnad för enskild andning är 500 kr, för gruppandning 200 kr per andningstillfälle.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort