Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Maria Scherp, Hela Livet  
501.jpgMyra 11
731 94 Köping

Tfn: 
Fax: 

Mobil: 073-736 78 27
Epost: mariascherp@hotmail.com
Hemsida: www.hela-livet.se

Diplomerad: Ja

Presentation:
Mia heter jag, utbildad certifierad livscoach, diplomerad andningspedagog, diplomerad EQ-terapeut och diplomerad resancoach. Jag har länge varit intresserad av hälsa och personlig utveckling, till att börja med för mitt eget välbefinnande men nu brinner jag också för att dela med mig av de verktyg som fungerat för mig till andra.

Min uppfattning om livet är att allt hänger samman och att ingenting egentligen händer avskilt från allt annat, ett holistiskt synsätt, att det vi gör, våra val i livet, sprider ”ringar på vattnet” ut ibland våra medmänniskor, djur och natur.

Det vi kan göra för vårt eget och andras bästa är att fylla på våra kroppar med livsenergi, t ex genom:

1. näringsrik, hälsosam mat

2. tillräcklig sömn och vila

3. positiva tankar, meditation

4. rätt andning

Jag tror att naturen och våra kroppar strävar efter balans, och när vi fyller på med livsenergi så sätter kroppen genast igång en process av självläkning. Jag tror det är möjligt för kroppen att självläka från de flesta obalanser som vi kallar sjukdomar. Just andningen är ett utmärkt sätt att fylla kroppen med mycket energi på kort tid.
Mycket av vår livsenergi går åt till att hålla tillbaka och kontrollera våra känslor. Under en frigörande andningssession tillåter vi oss att under trygga förhållanden släppa den kontrollen för en stund och komma närmare vår mänskliga natur, den vi var ämnad att vara.
Jag erbjuder coaching/vägledningssamtal (även över telefon), individuella andningssessioner, EQ-processer och massage.

Läs gärna mer på min hemsida!

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort