Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Hanna Karlsson  
Örtagatan 14
745 32 Enköping

Tfn: 073-925 90 69
Fax: 

Mobil: 073-925 90 69
Epost: lysandehanna@hotmail.com
Hemsida: 

Diplomerad: Nej

Presentation:
Jag är adopterad från Korea och kom till Sverige 2,5 år gammal.

Jag jobbade som barnskötare och började plötsligt gråta vid olika tillfällen utan att jag visste varför. Jag hade sprungit ifrån mig själv känslomässigt! (” Sprungit in i den berömda väggen”) Jag hade också blivit medveten om att jag hade undantryckt ilska inom mig som behövde komma fram.

Den dagen då min dotter blev drabbad av den, beslöt jag mig för att jag måste göra någonting med min ilska som var som en tryckkokare som exploderade.

Detta kunde frigörande andning hjälpa mig med! Där hittade jag en enorm kraft! Utbildade mig därefter till Andningspedagog år 2005.

Mitt intresse är att hjälpa och vägleda människor att lätta på sina bördor och komma till insikt om vad de själva kan göra för att påverka och ta kommandot över sitt liv med egen kraft! Och på ett mer medvetet sätt.

Med hjälp av: Massage, Andning, Samtal, Meditation, Avslappning, Auraläsning, Aurahealing, Kvinnlig och manlig balansering, Drömmar, Målning.

Utbildning:
Massageterapeut Axelssons
Clairvoyant Healer
Naturmedicin
Andningspedagog
Hälsopedagog

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort