Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Evelin Petersson  
497.jpgBoön, Norregården 1
343 72 Eneryda

Tfn: 0476-231 91
Fax: 

Mobil: 073-687 45 11
Epost: peterssonevelin@hotmail.com
Hemsida: www.hemmaiboon.se

Diplomerad: Ja

Presentation:
Jag heter Evelin Petersson och har mer än 15 års erfarenhet av att leda kurser i personlig utveckling. 1991-92 gick jag andningspedagogutbildningen på Väddö. 1997-98 genomgick jag kundaliniyogalärarutbildning. Det har blivit flera resor till Indien och i januari 2005 blev jag initierad deeksha-givare. Intuitiv coach-utbildning genomgicks 2009 och sedan sept 2010 är jag också auraförmedlare TM.

Jag är född och uppvuxen på landsbygden i södra Småland i en by som heter Boön. Tidigt bar livsresan iväg till studier i Älmhult, Växjö och sedan Stockholm. Jag har arbetat som lärare både på grundskolan och i gymnasiet. I Stockholm stannade jag i 15 år. Så en dag berättade min mor att granngården till mitt föräldrahem skulle säljas. Jag hör en inre röst som blixtsnabbt säger: ”Om min bror köper gården, så köper jag huset av honom och har yoga i vardagsrummet.” Denna tanke var först chockerande, men mognade och så småningom flyttade jag tillbaka till hembyn.

Här har jag nu bott i fyra år. Jag har inrett ett yogarum på övervåningen och den egna verksamheten har börjat ta form. Det blir också en hel del målningsarbeten, grävande i trädgården och småprat med katterna. Just nu arbetar jag också halvtid som lärare på Grimslövs Folkhögskola.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort