Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Claes Claesson, Njut AB  
485.jpgAlsters Nybacka 604
655 93 Karlstad

Tfn: 054-86 63 83
Fax: 

Mobil: 070-715 69 72
Epost: info@njutalivet.nu
Hemsida: www.njutalivet.nu

Diplomerad: Ja

Presentation:
Hej och välkommen till oss!

Vi, Claes och Titti Claesson har ett friskvårdsföretag som heter Njut AB. Vi brinner för att få människor att må bra, att ta fram varje människas inneboende potential. Vi hade tidigare ett företag med många anställda och ett högt arbetstempo. Efter att själva ha behövt söka andra vägar för att må bättre kom vi i kontakt med frigörande andning. Det är en metod som hjälpt oss tillbaka, den löser upp både fysiska och psykiska blockeringar och är en alldeles utmärkt friskvårdsmetod. Vi har sedan dess utbildat oss till diplomerade andningspedagoger och tar emot enskilda klienter och grupper i både, som vi kallar det ”medvetshöjande cirkulärandning” eller frigörande. Vi använder oss också väldigt mycket av medveten andningsträning som är en utmärkt metod att nå en högre fysisk status. Ibland kombinerar vi andningen med frigörande dans (Titti är diplomerad dansinspiratör) och reikihealing (Claes är reikimasterutbildad).

För ytterligare information, priser och tider gå gärna in på vår hemsida www.njutalivet.nu. Eller kontakta oss på info@njutalivet.nu eller tel 0707156972 eller 0707156973.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort