Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Lena Hermansson  
480.jpgSvetsaregatan 30
603 62 Norrköping

Tfn: 011-14 65 34
Fax: 

Mobil: 070-699 15 36
Epost: lena.hermansson@hotmail.com
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Leg.sjuksköterska med Friskvårdsinriktning

•Dipl.Massageterapeut
•Dipl. Taktilmassör Taktipro
•Dipl. Bindvävsmassör Idrottsmassör
•Auktoriserad Andningsterapeut Thoracal Mobilisering enl. Lotorpsmetoden
•Dipl. Zonterapeut
•Dipl. Andningspedagog/Livskonsult
•Instruktör Frigörande o Medvetandeandning/Andningsteknik
•Cert. Mindfulnesscoach
•Instruktör Qi- Gong, Qi-Andning, meditation, vattengympa, jogging/frilufts/stavgångsledare organisatör.
•Utbildare i HLR Hjärtlungräddning samt LABC Första hjälpen
•HPB Hälsoprofilbedömare Stråkens Hus
•Hälso/Livsstilkartläggning m.m.

Jag har många års erfarenhet av arbete med friskvård och människor med olika förutsättningar – både fysiskt och psykiskt. Både inom akut, medicin, rehabilitering, primärvård, omsorgerna och förebyggande/hälsofrämjande rehabiliteringsinsatser inom privat, kommun och landstingsregi samt grön rehabilitering. Uppdrag åt privata företag, Vårdcentraler, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, och privata rehab aktörer samt Mindfulness kurser för privatpersoner.

Idag arbetar jag som företagssköterska med friskvårdsinriktning inom företagshälsovård parallellt med det egna företaget med verksamhet inom komplementärmedicin. Med egna erfarenheter från flertalet stroke och lång efterföljande rehabilitering (med ett otal bakslag) har gett mig ovärderliga insikter, kunskaper och verktyg som jag använder dagligen i mitt arbete. Jag utgår från att varje individ är unik och besitter egna resurser och förmågor som jag vill hjälpa denne hitta och utveckla – för bättre återhämtning, balans och välbefinnande.
Individuella el. gruppandningssessioner, Kurser, Föreläsningar, Inspirationsdagar, Prova-På m.m. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och erfarenheter och anpassar mig efter dina behov och önskemål. Jag skräddarsyr dag/kvälls/helgkurser i bla. härlig skärgårdsmiljö. Jag kommer gärna och föreläser eller håller i ”prova-på” tillfälle om ni är lite nyfikna på något jag erbjuder. Introduktioner i ex. Mindfulness-Grön Friskvård personlig utveckling, Kick-Off eller trevliga personalkvällar m.m.

Mina klienter/uppdragsgivare beskriver mig som jag har förmågan att ge råd, stöd, stimulera och ge uppmuntran till min omgivning. Inspirera andra människor. God människokännare med egenskaper som lyhördhet, pålitlighet och med grundinställningen att ingenting är omöjligt bara viljan, ambitionen och motivationen finns. Vilket glädjer mig oerhört och stimulerar mig att fortsätta min valda väg!

Önskar du ett möte där vi tillsammans utbyter erfarenheter och önskemål så är du varmt välkommen att höra av dig!

Lena Hermansson 011-14 65 34, 070-699 15 36 lena .hermansson@hotmail.com

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort