Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Marghareta Qilin Lindekers  
469.jpgBellmansvägen 3
152 31 Södertälje

Tfn: 08-550 859 19
Fax: 

Mobil: 070-689 56 60
Epost: marghareta.lindekers@gmail.com
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Sedan första utbildningen på Wäxthuset, Väddö, 1986-87, är jag diplomerad andningspedagog. Därefter har jag haft verksamhet i Frigörande och Medveten Andning för enskilda och grupper. Andningssessionerna kan kombineras med djupgående terapeutiska samtal och metoden "Creative Intelligence Technology".
Dessutom erbjuder jag sedan 1990 Ambres Chakra- och Eterflödesmassager samt från 2002 också DNA-Aktivering. Jag tar också emot klienter enbart för samtal och coachning angående såväl personliga som arbetsrelaterade angelägenheter.

Jag är i grunden Scharatu-ekonom samt fil.kand. inom beteendevetenskap, där Individ- och Organisationsutveckling ingick. Sedan 1987 har jag drivit eget företag. Förutom det ovan nämnda har jag där inom även arbetat som konsult i organisationer med ledarskap, kommunikation, samarbetsfrågor, konflikthantering och kreativitet. Mitt företag är Resonans Utvecklingspartner.


NYTT från 2015! När jag deltog i Andningspedagogutbildningen hade vi ett avsnitt som handlade om ”Välståndsmedvetande”. I det och påbyggnadskursen ”Business and You” ingick tanken att alla bör ha verksamhet (kanske enbart bisyssla) som ger inkomster medan vi sover. För att kunna vara andningspedagog, massör eller konsult i tjänst krävs det att vara vaken om dagen och sedan behöva sin sömn inför nästa dag. Efter alla år som egenföretagare har jag hittat bisysslan, en där jag visserligen först vaket agerar. Men sedan ger den närande inkomstkällan resultat medan jag sover. Det är som att odla grönsaker eller att äga en bikupa!


Jag ger kostnadsfri konsultation i och delar med mig av information angående hur jag skapat bisysslan och nu odlar mitt välståndsmedvetande så att det ger mig mervärde.


Välkommen att höra av dig - oavsett vilken metod du vill fråga om!

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort