Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Elisabet Myr  
451.jpgByssegårda Hogrän
621 96 Visby

Tfn: 0498/26 70 16
Fax: 

Mobil: 070/611 70 46
Epost: bettan@naturligtvis.info
Hemsida: www. naturligtvis.info

Diplomerad: Ja

Presentation:
Jag bor 2 mil söder om Visby på Gotland. Jag blev diplomerad andningspedagog januari 2004. Jag är 50 år och bor på en bondgård med min man och tre barn. När jag inte arbetar med företaget NaturligtVis jobbar jag halvtid som pedagogisk assistent på en mellanstadieskola. Jag försöker föra in mina kunskaper och erfarenheter kring lärandet och friskvård exempelvis massage, qigong, samtal mm. Jag har jobbat med barn och ungdomar större delen av mitt liv. Jag ser stora möjligheter i barnens kunskapstörst och tycker att vi kan stimulera barnen och alla vuxna i personligutveckling i större utsträckning. Jag tar emot enskilda kunder och grupper i mitt Andrum på Byssegårda. Jag har inriktning på samtal och frigörande andning.

Jag jobbar tillsammans med andra verksamma andningspedagoger på Gotland och vi har gruppandningar och andra evenemang. Jag har också en del föreläsningar och utbildningsdagar för olika målgrupper, där jag ofta har som tema ”Att välja glädjen”. Föreläsningarna utformas efter kundens behov och önskemål.

Jag har som ledstjärna att se HELHETEN och MÖJLIGHETER. Jag har en intention att vara vägledare för mig själv och andra för att skapa mer KÄRLEK.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort