Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Agne Andersson  
441.jpgKlockargatan 3C
723 44 Västerås

Tfn: 021-41 79 34
Fax: 

Mobil: 073-159 78 41
Epost: agnel.andersson@gmail.com
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Hej, jag heter Agne Andersson och bor i Västerås. Jag blev diplomerad andningspedagog i juni 2003. Jag har arbetat med människor, familjer och barn i största delen av mitt yrkesverksamma liv. Jag har själv upplevt frigörande andning - denna enkla, kraftfulla och livsbejakande friskvårdsmetod - på ett positivt sätt. Andningen har hjälpt mig att lösa upp psykiska och fysiska blockeringar som hindrat mig i vardagen.

Frigörande andning är en friskvårdsmetod för kropp och själ. Genom en enkel andningsteknik löser du upp fysiska och psykiska spänningar. Du skapar dig ett inre rum av frid. Du blir också medveten om känslor och tankar som styr och hindrar dig från att leva fullt ut. Du kan komma som enskild klient eller gå i en mindre grupp om max 5 personer. En andningssession tar med inledande samtal, andning och vila/återkoppling ca 2 timmar.
Kostnad för enskild andning är 750 kr, för gruppandning 300 kr per andningstillfälle.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort