Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Maria Lindelöf  
421.jpgICU Stress Management, Stagneliusvägen 41
112 57 Stockholm

Tfn: 08-619 06 86
Fax: 

Mobil: 070-552 23 83
Epost: maria@halsovaktarna.se
Hemsida: www.halsovaktarna.se

Diplomerad: Ja

Presentation:
Möt en stresscoach och kom i balans!

Andning, yoga och coaching skapar tillsammans en stabil grund för en tillvaro fri från stress- och utmattningssymptom. Kropp, själ och ande sammanlänkas här till en samarbetande enhet. Denna kreativa mix av stressupplösande tekniker går mycket bra att väva in i vardagen, t.ex. i kombination med annan träning (golf, gympa, jogging m.m.), inför en utmaning på jobbet eller som en energikälla att hämta kraft ifrån under en fullspäckad arbetsdag. Tre bollar i luften samtidigt - andning, yoga och coaching - får ditt liv att fungera, även på insidan! Ett utvecklingsprogram för hela människan!

Andning - att andas rätt är den viktigaste förutsättningen för att klara av ett arbetsliv i ständig förändring och utveckling. Långa, djupa andetag ökar ditt välbefinnande, syresätter nervsystem muskulatur och inre organ, skärper sinnena, ger ny energi och skapar ett lugn i kropp och själ.

Yoga - en upplevelserik träningsform skapt för att vävas in i vardagen. Här får du allt på ett bräde: andning, dynamiska rörelser, stretching, uthållighet, avspänning och meditation. Under ett yogapass jobbar du igenom hela kroppen, men i ditt dagliga liv kan övningarna användas som quick fixes närhelst du behöver en time out.
Coaching - en framåtriktad och stödjande dialog, där självkänsla och självrespekt stärks utifrån en ökad medvetenhet om inre resurser, personlig kompetens och framtida möjlig- heter. Bygger bl.a. på mental träning och självanalys av tankar, känslor, beteenden, värde- ringar. En kreativ process där du är i centrum!

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort