Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Eva Broo  
408.jpgAsasis livsutveckling, Boo Kyrkväg 11
132 36 Saltsjö-Boo

Tfn: 
Fax: 

Mobil: 070 547 66 05
Epost: eva.broo@svenskakyrkan.se
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Vem är jag?
Jag har alltid arbetat med människor i olika sammanhang, som fritidspedagog i 20 år, som övervakare, kontakt och stödfamilj för människor som behövt hjälp, som fritidspolitiker. Men i mina försök att få bekräftelse, i alla måsten så gömde och glömde jag mig själv och försummade mina närmaste. I dag är det viktigaste för mig att finna glädje i livet, känna harmoni med den jord jag lever på, känna harmoni med mig själv och de människor som finns runtomkring mig. Nu vid drygt 50 år så känner jag att jag lever och jag har hittat tryggheten inom mig själv och i den Gud jag tror på.

Vägen till detta och det som jag sysslar med nu har inte alltid varit lätt. Frigörande andning har varit och är ett av mina redskap. Åren 91-92 gick jag Wäxthuset andnings pedagogutbildning . Samtidigt i tid kom jag i kontakt med 12-stegsprogrammet och började bearbeta min barndom. Jag kom bakom ”kulisserna” i Svenska kyrkan genom att arbeta som kyrkvärd. 1995 gick jag en kurs i body Harmoni och kurser i Helig dans inom svenska kyrkan. Jag började läsa teologi 94 och efter 6 års studier prästvigdes jag år 2000. Sedan dess är jag och arbetar jag som präst. För mig har och är frigörande andning, tolvstegsprogrammet och kyrkan det som har gjort och gör detta möjligt. Är du intresserad av att få veta mer om andning och/eller om mig, ring eller sänd mig ett mail. Jag håller till i Norrtälje, har tillgång till lokaler mitt inne i stan i Årummet. Gå gärna ut på Årummets hemsida, www.arummet.se för att se vilken verksamhet som finns och vad som händer där. Fotot är taget av Anders Sjöberg.

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort