Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Signe Linnéa Karlsson  
405.jpgKonstapelgränd 10
831 38 Östersund

Tfn: 063-12 63 25
Fax: 

Mobil: 070-351 46 85
Epost: signe.karlsson@bredband.net
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Jag sysslat med frigörande andning sedan 15 år tillbaka. Jag har bland annat haft kurser mestadels i ABF regi. Numera tar jag emot enskilda andningsklienter, men om intresse finns så kan jag starta en kurs.

Frigörande andning har betytt mycket för mig i min personliga utveckling. Jag har vågat pröva på nya saker och hittat talanger hos mig själv som jag inte trodde fanns.

Mitt intresse för alternativa terapier och behandlingar började för nästan 20 år sedan, då jag i en besvärlig familjesituation hamnade i en livskris. Jag gick då Möt-Dig-Själv-kurser på Mullingstorps kursgård utanför Norrköping och fortsatte sedan med andningspedagogutbildningen.

Jag är därefter också utbildad i frigörande dans hos Anne Grundel samt utbildad meditationslärare genom Deva/Tomas Frankell och Anna Bornstein.

Möten med människor på ett djupt plan ger mig mycket. Att som andningspedagog få ta del av en annan människas innersta tankar och känslor, att få vara med när hon hittar sitt sanna jag är för mig heliga stunder.

Jag erbjuder:

- Enskilda andningssessioner
- Kurser i Frigörande andning
- Kurser i Frigörande dans
- Meditationskurser
- Föredrag om personlig utveckling

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort