Hitta pedagog

Samtliga andningspedagoger har genomgått minst en niomånaders utbildning i frigörande andning. För att bli diplomerad andningspedagog är utbildningen ett halvår till ett år längre med genomförd praktik.

« tillbaka

  Ankara Nygårds  
401.jpgGimsbärke 146
781 95 Borlänge

Tfn: 0243-23 00 75
Fax: 

Mobil: 070-650 39 10
Epost: ankara.andning@hotmail.com
Hemsida: 

Diplomerad: Ja

Presentation:
Jag kom på 1980-talet i kontakt med Frigörande Andning. Sa upp mig som datakonsult och startade egen firma med personlig utveckling. 1985-93 gick jag både APU (Wäxthusets Andningsutbildning) den amerikanska i LRT/ Sondra Ray´s regi. Under denna tid gick jag också många kortare kurser med olika förgrundsgestalter inom Frigörande Andning/Rebirthing och gav själv flera hundra andningssessioner, samt var under tre år lärare för APU i södra Sverige.

För egen del har andningen lagt grunden till min nuvarande medvetenhet, både när det gäller den mentala delen/sinnets förmåga att skapa, den känslomässiga delen/att våga känna och att kunna transformera känslor, samt den andliga delen/att veta att jag är en gudomlig varelse.

Sen har min nyfikenhet på människans outforskade resurser och min längtan efter permanent inre frid lett mig på en spännande resa genom åren.

Bl.a. genomgick jag i januari 1999 en 21-dagars initiering till att kunna få all min näring direkt från Livskraften/Prana och inte behöva äta mat, utan leva på luft/ljus, som det populärt kallas.
Och i början av år 2000 var jag sedan till Oneness University utanför Chennai i Indien ett par gånger för att ta del av fenomenet Oneness Blessing/Diksha.

På hemmaplan har jag hela tiden fortsatt att dela med mig av mina upptäckter och under hela denna resa har Frigörande Andning varit min trogne följeslagare.

Jag finns tillgänglig för föredrag, andning i grupp, privat eller dagskurser i Borlänge och Siljansområdet.

Välkommen att ringa mig på 0243- 23 00 75, 070-650 39 10

Sök namn/ort/postnr

 

Välj ort